top of page
man-in-a-cafe-reflecting-in-glass-city-life-2022-12-16-11-10-45-utc_3000x.jpg

Gør dine drømme virkelige

Et positivt udgangspunkt

Zoning er en samtaleform, der er positiv. Vi taler sammen om det, der optager dig. Det, der begejstrer dig.. Alt det potentiale, du har og som venter på at blive aktiveret!

Inspiration først og fremmest

For at aktivere dit potentiale har du brug for inspiration. Jeg sørger for at vores samtaler bevæger sig derhen, hvor din energi er. For her ligger det vigtige gemt.

Du er interessant og vigtig

Hvornår er der nogen, der har lyttet til dig – sådan rigtigt og oprigtigt? Hvornår har du sidst haft følelsen af at være vigtig? Zoning gør netop det: Du skal shine!

Følg energien!

Din energi er der, hvor du gerne vil være. Det er samme sted som dit potentiale ligger. I Zoning handler det om at følge din energi. For du shiner der, hvor du er god!

Handling når du er klar

Handling er vigtigt. Men først når du er klar til det. Derfor venter vi med at tale handling til senere. For når først du er bevidst om dit potentiale og inspireret, bliver det helt naturligt at tage handling.

Det hele starter i samtalen

At få mulighed for at tale sig til klarhed og bevidsthed er et meget overset værktøj. Med Zoning kommer samtalen automatisk til at handle om det vigtigste: At aktivere dit potentiale!

Samtaler
i praksis

Der er heldigvis mange gode måder at mødes på. Vi finder den, der passer bedst for dig. Det kan være, at vi skal mødes face-to-face, starte en video-samtale – eller måske over telefonen.

De 3 trin

Kom drømmen nærmere

3 hurtige om Zoning-samtaler

Hvorfor?

VI mennesker har brug for at udvikle os. En rigtig god måde at udvikle os på er ved, at vi taler om det, der er vigtigt for os. Det, vi drømmer om. Det, der optager os. Men til hvem? Og hvordan? Alle taler, men ingen lytter. Zoning er udviklet specielt til at inspirere dine tanker og handlinger, mens vi taler samm. Zoning tager 100 % hensyn til netop dig!

Hvordan?

Vi taler om det, der optager dig. Og du bliver ikke afbrudt af en bestemt struktur eller predefinerede spørgsmål, selvom Zoning er baseret på et særligt koncept. I Zoning følger vi energien i det, der optager dig. Når du er tryg ved at tale, udvikler vi tilsammen nye muligheder og synsvinkler. Alt sammen for at du kan aktivere dit potentiale.

Virkning?

Når du selv har energien og inspirationen, har du verdens bedste udgangspunkt for det, du gerne vil. For nu er det ikke andre, der fortæller dig, hvad der er vigtigt. Det er dig selv! Det er empowerment fra øverste hylde. Den styrke er din drivkraft til at akrivere dit potentiale!

Metode i Zoning-samtaler

Zoning er inspireret af naturen. Sammenlign det med en bæk, der flyder i skoven: Bækken flyder derhen, hvor den naturligt vil bevæge sig hen. Det samme gør Zoning-samtaler. Princippet er, at gæsten hele tiden skal være der, hvor gæstens energi er. For det er netop her, det er vigtigt for gæsten. Derfor starter Zoning-samtaler et sted, hvor det virker naturligt. Og så bevæger samtalen sig hen, hvor det falder naturligt. Min rolle er at inspirere. Jeg sørger for, at du som gæst hele tiden er, hvor du gerne vil være – hvor din energi er. På den måde kommer vi rundt om det emne, du gerne vil tale om på den mest naturlige måde. Der er ingen forhindringer i form af en bestemt struktur, der skal holdes. Samtidig er Zoning baseret på nogle principper, der fremmer samtalen. Her kommer nogle af dem:

Følg energien

Inspiration

Lyt – sådan rigtig

Invitér

Store tanker er velkomne

Invitér

Briefly describe your degree and any other highlights about your

Briefly describe your degree and any other highlights about your

Briefly describe your degree and any other highlights about your

Briefly describe your degree and any other highlights about your

Briefly describe your degree and any other highlights about your

Briefly describe your degree and any other highlights about your

Hvad andre siger om Zoning-samtaler:

Cecilie-Gredal---Vores-potentiale-og-intuition-uden-tekst-01.jpg
Cecilie Gredal

Simon er en usædvanlig nærværende, nysgerrig og åben lytter, som giver rum til det, der er og forfølger netop det, du er optaget af. Med Simon er der hverken ego eller bedrevidenhed. Kun ordet, nuet og samtalerummet.

bottom of page