top of page

Politiker podcasts

FÅ MULIGHEDEN FOR AT OPBYGGE TILLID, FORSTÅELSE, MOTIVATION, AUTENTICITET OG NÆRVÆR MED VÆLGERNE

HER HANDLER DET OM...

det, DU står for!

Hvornår har du som politiker sidst haft muligheden for at gå i dybden med DINE visioner?

 

Nej, vel? Og det skal vi lave om på.

Derfor tilbyder jeg dig som politiker muligheden for virkelig at udkomme med det, der driver dig fremad. Det, der gør, at du står op om morgenen. Det, du virkelig har på hjerte. I en samtaleform, hvor du ikke konstant bliver afbrudt, begrænset, vinklet og misforstået. Men hvor målet er, at dine grundlæggende værdier skal høres, forstås og dyrkes. Af vælgere, der hungrer efter at høre og forstå mennesket bag politikeren. Det, der var meningen med vores demokrati.

_1011071_2000x-01.jpg

Podcasten, der får dig til at shine

Vores podcast om dig som politiker er et stærkt værktøj – både i valgkampe, men lige så meget i hverdagen. Podcasten er

#1

En ny samtaleform

Vores podcast er grundlæggende anderledes end den, journalister typisk tilbyder. Den er baseret på ægte interesse for dig og det, der optager dig.

#2

Baseret på inspiration

Du har helt sikkert en masse vigtigt på hjerte. I vores podcast er det min opgave at inspirere dig til at tale om netop det, der optager dig. Sådan rigtigt. Og ægte engagement smitter!

#3

Vi følger energien

I stedet for at du bliver stillet en række foruddefinerede spørgsmål, der helt sikkert vil afbryde det, du egentlig gerne vil tale om i situationen, følger vi i stedet energien i samtalen. Det giver en meget mere naturlig og interessant samtale.

#4

Så du kan vise dit potentiale!

Vi mennesker kan kun "shine" der, hvor vi er gode. Og hvor er vi gode? Der, hvor vores potentiale ligger. Det er netop her at vælgerne også gerne vil engagere sig ved at lytte til dig.

HD(O) og HD(I/Ø), forfatter & foredragshholder, coach, inspirator og, ikke mindst: Udvikler af Zoning-samtaler

Simon Taus Philip Nielsen

Hvornår har du brug for Zoning?

Det kan for eksempel være...

Når du vil aktivere dit potentiale

Når du er for dygtig til at lave ingenting

Når noget vigtigt skal afklares

Når du vil omlægge dit liv

Når du vil ud af stress-cirkler

Når det er svært at træffe det rigtige valg

Når du trænger til at stille skarpt på dig selv

Når du trænger til at blive hørt

+

Meget low-tech
Meget high-tech

I Zoning kombinerer vi to meget vigtige ting: En eller flere tillidsfulde samtaler om det, der optager dig i dit liv. Og bagefter får samtalen støtte fra AI, altså kunstig intelligens til at finde pointer med! Du vil blive positivt overrasket over, hvad AI kan bruges til! Alle de mennesker, jeg har haft samtaler med og som bagefter får præsenteret pointer fra AI, får positive aha-oplevelser! De pointer arbejder vi videre med i samtalerne. 

neon-ai-on-a-keyboard-2022-12-16-00-44-51-utc_2000x.jpg

+AI-inspiration

Guldet ligger i vores samtaler – i alt det, du har på hjerte. Men der er så meget mere guld end det, vi umiddelbart tager med os i samtalerne. Det er her, at AI, altså kunstig intelligens, kommer ind i billedet. AI er i dag i stand til at uddrage, hvilke potentialer, evner og muligheder du har. Og det er meget overbevisende, hvad vi bliver præsenteret for. Det kan lyde lidt teknisk og koldt. Men du vil blive positivt overrasket! Det er altid både spændende og konstruktive pointer, der kommer frem. Med de indsigter, kan vi gå videre til næste samtale. For nu er vi blevet endnu skarpere på, hvor dit potentiale, dine evner, dine interesser, din energi og din vilje ligger. 

Nåååååå hvorrrrr spændende og rammende. Hold da kæft. Hvor er det spændende, som spørgsmålene kan fordybe.

Gæst i en Zoning-samtale

Jamen, jeg sidder jo her og er totalt mundlam. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan en maskine kan levere sådan nogle dybdegående og indsigtsfulde svar. Wow!

Gæst i en Zoning-samtale

happy-beautiful-and-portrait-of-a-woman-in-nature-2023-01-27-16-22-00-utc_2000x.jpg

Aktiver dit potentiale

Zoning-samtaler handler om at aktivere dit potentiale. Vi har gode samtaler om det, du drømmer om, det, du er god til, det, der giver dig energi!

Zoning-samtaler handler ikke om at løse problemer, men om at se muligheder. Om alt det, der gør fremtiden lys.

bottom of page